Over ons


Marion Lomme.
Ik ben in 1982 afgestudeerd aan de opleiding Diëtetiek te Heerlen en heb inmiddels meer dan 30 jaar ervaring als diëtist. Gedurende mijn praktijkuitoefening heb ik diverse bijscholingen en trainingen gevolgd op het gebied van gedragsverandering, voeding en ziekten. Deze vaardigheden en expertise benut ik dagelijks bij de behandeling en begeleiding.
Voor mij is het nog altijd een uitdaging om samen met u te werken aan het verbeteren van uw voedingsgewoonten. En u te laten ervaren dat verstandig en lekker eten prima samen kunnen gaan.

 

Mijn naam is Diede Smits, ik werk bij Diëtheek Zuid-Limburg en verzorg het spreekuur in Limbricht. Ik ben in 2019 afgestudeerd aan de opleiding Voeding en Diëtetiek in Nijmegen. Het allerleukste aan mijn werk vind ik dat ik mensen mag helpen om, op een gezonde maar vooral lekkere manier, samen met hen hun eigen doelen te bereiken. Vaak hoor ik van cliënten met bijvoorbeeld diabetes of een te hoog cholesterol terug dat hun bloedwaarden zodanig verbeterd waren, dat de medicatie kan worden afgebouwd. Hier word ik dan echt blij van! Er zijn ook altijd mensen die niet geloven dat ze op een gezonde manier kunnen afvallen, maar dan toch een paar weken later enthousiast vertellen dat ze een gezond recept hebben uitgeprobeerd en dit ook heel lekker vonden. Of ze vertellen hoe ze weer in een broek passen die eerst te strak zat. Mooie verhalen. Ik wil graag mijn cliënten hulp op maat bieden, een persoonlijke diëtist voor ze zijn. Niet alleen bij overgewicht en de aandoeningen die hierbij vaak voorkomen, maar ook bij bijvoorbeeld ondergewicht en ondervoeding.