Over ons


Marion Lomme.
Ik ben in 1982 afgestudeerd aan de opleiding Diëtetiek te Heerlen en heb inmiddels meer dan 30 jaar ervaring als diëtist. Gedurende mijn praktijkuitoefening heb ik diverse bijscholingen en trainingen gevolgd op het gebied van gedragsverandering, voeding en ziekten. Deze vaardigheden en expertise benut ik dagelijks bij de behandeling en begeleiding.
Voor mij is het nog altijd een uitdaging om samen met u te werken aan het verbeteren van uw voedingsgewoonten. En u te laten ervaren dat verstandig en lekker eten prima samen kunnen gaan.

Lieke Sangers.
In 2015 heb ik de opleiding Voeding en Diëtetiek in Nijmegen afgerond en ben ik werkzaam als diëtist. Hierna heb ik verschillende bijscholingen gevolgd, met name gericht op maag- en darmklachten, kinderdiëtetiek en het te weeg brengen van gedragsverandering.

Wat voor mij het werken als diëtist zo leuk maakt, is het persoonlijke aspect. Elk mens is anders, elk lichaam werkt anders en iedereen heeft een ander doel. Maar ook de passie om zo veel mogelijk te weten over het effect van voeding op onze lichamelijke én psychische gezondheid.