jun 082018

Inspiratie en tips over een gezonde, betaalbare en smakelijke maaltijd

Gratis deelname

Gezond en voedzaam eten is belangrijk om energiek de dag door te komen. Vooral voor opgroeiende kinderen. De juiste keuzes maken als het aankomt op voeding is niet altijd makkelijk. Want wat doet u als uw kind weigert te eten? Of alleen maar spaghetti of koekjes lust? De cursus ‘Gezonde voeding voor u en uw kind‘ geeft inspiratie en handvaten!

Cursus

U krijgt nuttige tips over het samenstellen van een lekker, gezond en betaalbaar menu. Verder leert u wat verstandige tussendoortjes zijn en hoe u weerstand kunt bieden tegen de verleiders in de supermarkt. Ook leert u etiketten lezen, producten vergelijken en doet u een smaaktest. Daarnaast krijgt u adviezen over wat u kunt doen wanneer uw kind te weinig/te veel eet of weigert te eten.

Waar en wanneer

De cursus bestaat uit twee dagen.

  • Dinsdag 5 juni 19.00 – 21.00 uur
  • Dinsdag 12 juni 19.00 – 21.30 uur

Locatie: Openbare Bibliotheek Gulpen, Willem Vliegenstraat 4

Aanmelden

Meld u aan via mail: laura.spauwen@ggdzl.nl of via telefoon: 06 29 20 94 76 (bereikbaar op maandag, dinsdag en vrijdag). Vermeld a.u.b. naam, adres, telefoonnummer en naam/leeftijd van uw kind(eren).

Write a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.